Сайт на годината

Конкурсът Сайт на годината

/ Конкурсът Сайт на годината

Кандидатстването в конкурса ще продължи до 10 септември. Всеки, който иска да се включи в надпреварата, е необходимо да се регистрира. Таксата за участие е 95 лв. на проект. Категориите на конкурса са 10 – девет са за сайтове, една е за мобилни приложения:

1. Фирмен сайт
2. Личен сайт
3. Сайт на институция
4. Сайт на събитие
5. Електронен магазин
6. Медиен сайт
7. Блог
8. Продуктов сайт
9. Сайт за услуги
10. Мобилно приложение

Конкурсът „Сайт на годината“ е насочен към собствениците и създателите на сайтове, като цели да докаже високия стандарт на уеб в България.
Искаме да покажем стойностни проекти в различни области, да промотираме работата на талантливи български дизайнери и програмисти.

В България има качествена продукция за уеб. Важно е да има и подиум за изява, място, в което проектите и създателите им да се срещат. Стартираме конкурса „Сайт на годината“ именно с тази мисия.

Всички уеб разработки ще бъдат разгледани и оценени от национално жури от над 40 експерти по програмиране, уеб дизайн или дигитален маркетинг. Победителите ще получат престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота. Журито ще даде и специални награди за принос в развитието на българската уеб среда. Церемонията по награждаването ще се проведе на официална церемония в началото на октомври.