Сайт на годината

Участници

/ Участници

Сайт на институция

1 участник

Сайт на Нов български университет

Сайтът на Нов български университет е платформа, която отговаря на всички съвременни изисквания за актуалност, достъпност и структурираност на информацията.

виж сайта →

Електронен магазин

3 участници

MotornoMaslo.BG

Онлайн магазин за моторни масла, добавки и филтри. Изключително бърз и лесен за употреба.

виж сайта →

apteka.framar.bg - най-голямата е-Аптека в България

Онлайн аптеката framar.bg е най-големия здравен онлайн магазин в България, с информация за над 60 000 артикула. Над 10 години безупречно обслужване и новаторство.

виж сайта →

Ardes.bg - Онлайн магазин за техника

Ние сме една от най-големите специализирани фирми в България предлагащи компютърна, офис техника и сервиз за тях. Нашата мисия е да осигурим на клиентите професионален избор на качествени ИТ продукти и поддръжка, за да може те да са по-ефективни, по-доволни и по-щастливи в работа и живота си, чрез използване на компютърна техника.

виж сайта →

Медиен сайт

2 участници

Kaldata.com - Новини за компютри, телефони, игри, хардуер, фото техника

Най-големият технологичен портал в България. Новини за компютри, телефони, игри, хардуер, фото техника. Форуми, ревюта, тестове на компютри.

виж сайта →

framar.bg - национален здравен портал

Сайтът framar.bg е най-голямата здравна медия в България, в която можете да прочетете пълен набор от материали за всички аспекти на човешкото добруване и начин на живот.

виж сайта →

Продуктов сайт

1 участник

Случаят Кюри - български детски игрален филм

Официален уебсайт на българският детски игрален филм "Случаят Кюри" на режисьора Андрей Хадживасилев. Тъй като лентата е насочена към най-малките зрители 5-12г., които нямат Facebook, сайтът изпълняваше важна комуникация с новини, програма и любопитна информация, снимки и видео именно към тях.

виж сайта →

Сайт за услуги

3 участници

Домсервиз БГ

Domserviz.bg e платформа, чиято цел е да реагира на всяка ежедневна повреда, свързана с текущата поддръжка на твоя дом или офис. Работим по утвърден западен стандарт на абонаментен принцип и разполагаме с доказани специалисти за ремонт на всеки един проблем у вас. https://domserviz.bg/ ще разполага и с английска версия (на по-късен етап и с руска), с което ще помогне за поддръжката на жилищата на чужденците, живеещи в София.

виж сайта →

Productima - Твоят IT Project и Product мениджър в едно

Твоят личен IT Project и Product мениджър в едно. Управление на ИТ проекти, ползваемост, развитие.

виж сайта →

Електроуслуги Варна

Сайта е съсредоточен в услугите за изграждане на електроинсталации и ремонт. Монтаж на електроапаратура и електрообзавеждане в сгради.

виж сайта →