Сайт на годината

Новини

/
/ Колко е хубаво, когато трудът по създаването на един сайт получава награди

Колко е хубаво, когато трудът по създаването на един сайт получава награди

16.08.2021

Колко е хубаво, когато трудът по създаването на един сайт получава награди

Щастливи сме да видим, че работата по Конкурса Сайт на годината носи допълнителна радост и ползи на своите участници - не само на тези, които взимат първите места и статуетки, но за всички!

Споделихме за благодарностите, които получихме от екипа на Детето днес

А също и за това колко е важна и полезна обратната връзка от всички от журито на участниците

Днес споделяме и публикацията, която екипът на Grid са подготвили и публикували на сайта си след успешното участие в Сайт на годината 2020. Благодарим им и за добрите думи:

"Сайт на годината е най-големият български конкурс за високи постижения на уеб средата в България. Конкурсът е насочен към собствениците и създателите на сайтове, с цел да отличи най-добрите от тях в няколко категории. От “онлайн магазин” до категория “кауза”, всички онлайн решения могат да се включат. С мисия да даде подиум и изява на качествената уеб продукция, конкурсът среща на една сцена професионалните уеб разработчици и собствениците на бизнеси.

Победителите получават престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота."

Пожелаваме успех на всички участници в Сайт на годината 2021 и ако все още не сте регистрирали своите проекти за участие - не чакайте последния момент, направете го още сега!

Мисия

Мисията на Фондация за активно развитие на уеб и Конкурса Сайт на годината е да предоставяме платформа за развитие и подкрепа на уеб - агенции, компании, професионалисти, хора амбиции в нашата сфера.
Заедно градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната. Вдигаме летвата, даваме добрите примери, показваме, че може хубави проекти и инициативи да се случват и тук, в България.
Знаем, че заедно можем повече.