Новини

Вашите благодарности към нас - екипът на платформата "Детето днес"

26.07.2021

Вашите благодарности към нас - екипът на платформата "Детето днес"

Винаги сме били благодарни и винаги ще бъдем за Вашата обратна връзка и за общата емоция в Конкурса.

Споделяме и днес тези мили думи от победителя в категория "Сайт с кауза" в гласуването на публиката в Сайт на годината 2020 -  "Детето днес" с благодарност!

Здравейте,

вече няколко седмици екипът на платформата “Детето днес” е горд собственик на грамотата за първо място в категория “Сайт с кауза” във вота на публиката. След официалната церемония по връчването на наградите “Сайт на година 2020” пловдивски медии станаха съпричастни към нашата радост и гордост.

Истината е, че за мен, като инициатор за създаването на платформа събираща и предоставяща информация за детските специалисти, бе много приятна изненада да чуя името на своя продукт сред отличените от този престижен конкурс. Знам, че е необходимо много време, за да може един нов сайт, още повече с благородна кауза, да си пробие път сред другите в мрежата. Истината е обаче, че с участието в организирания от Вас конкурс, имахме възможност да се представим пред специалистите и родителите. Благодаря Ви за възможността да бъдем част от тази вълнуваща инициатива, да се насладим на подкрепата на хора от цялата страна.

Участието в конкурса “Сайт на годината 2020” донесе на мен и на екипа ми изключително много плюсове, едни от които са полезните коментари и разяснения на компетентното жури. Благодарим Ви! Насоките ви ни дадоха възможност да работим в правилната посока и да направим продукта си още по-добър! Обективното ви и професионално мнение на експерти в сферата на уеб ни помогнаха да начертаем един план за работа и днес имаме самочувствието и вярата, че ще се справим и ще бъдем максимално полезни на деца, родители и специалисти.

Искаме да кажем на всички, които се колебаят дали да участват следващата година, че това приключение си заслужава! Няма нищо по-ценно от това да разбереш, че трудът, който си положил, бива оценяван толкова високо! Няма да ви разочароваме - продължаваме напред! Благодарим ви за възможността и за подкрепата, на вас и на всички хора, които гласуваха за платформата “Детето днес”. Сега сме по-мотивирани от всякога!

Желаем ви здрава и много по-успешна 2021 година! Бъдете смели, защото “Смелите успяват”!

Теодора Пампулова и екип

платформата за специалисти и родители Детето днес

Припомнете си всички победители от Сайт на годината 2020.

Бъдете част от Сайт на годината 2021 и се регистрирайте още сега!