Новини

Обратната връзка от журито - изключително ценна за всеки участник в Сайт на годината

19.07.2021

Обратната връзка от журито - изключително ценна за всеки участник в Сайт на годината

Едно от най-важните неща, което всеки участник в конкурса Сайт на годината получава, е обратната връзка от журито.

Според Технологията на конкурса на първия етап от оценяването, освен оценка, всеки журиращ дава на сайтовете и задължителна обратна връзка. Това не е само коментар "браво" или "не струва", "не ми харесва", а е градивна критика, маркиране на добре или не толкова добре разработени детайли от проекта, елементи, с които той може да се подобри в бъдеще.

След оценяването всеки сайт получава минимум от 6 души от журито подробно описана обратна връзка. След края на гласуването и Официалната церемония по награждаване на победителите на мейла, с който е регистриран проекта, се изпраща тази добре разписана обратна връзка от журито, както и имената на всеки журиращ, от когото идва тя.

Това, което участниците ни споделят, пишат е колко ги радва, колко им е полезна и реално ползотворна е тази обратна връзка.

Журито и организаторите на Конкурса Сайт на годината сме силно мотивирани и осъзнаваме ролята на това събитие в развитието на бранша и повишаване качеството на уеб в България и работим неуморно и без компромиси за това.

Очакваме и Вашите регистрации за участие в Конкурса!

Регистрирайте проектите си още сега!