Сайт на годината

Новини

/
/ Сайт на годината 2022 - какво е новото и какво предстои

Сайт на годината 2022 - какво е новото и какво предстои

20.06.2022

Сайт на годината 2022 - какво е новото и какво предстои

 

През май стартира регистрацията за конкурса Сайт на годината 2022, но нека разкажем какво е новото през тази година и какво предстои в идните месеци :)

 

Новото в категориите

Категориите в Конкурса се обновяват всяка година, след обсъждане с цялото жури и организаторите и като отражение на случващото се в уеб като цяло.

Разделяме категорията Електронен магазин на Малък такъв (до 100 артикула) и Електронен магазин.

Новите категории, в които гласува само публиката - Личен блог, Онлайн игра, Подкасти. В тях могат да се регистрират проекти само на участващи и в основните категории.

Разгледайте всички категории и участниците до момента тук.

Нови критерии

Критериите не са радикално променени спрямо миналата година, но са обновени и с леки добавки. Може да разгледате критериите в трите сегмента - дизайн, програмиране и маркетинг. Журито работи по тях през май и юни 2022. В работата по критериите бяха въвлечени и представителите на Младежкото жури.

Нови лица в журито

Новите лица в Журито на Конкурса ще представим с интервюта в идните седмици тук, в блога на Конкурса.

Какво предстои?

Регистрацията ще продължи до 28 септември. Можете да регистрирате сайтовете си за участие още сега тук.

През октомври журито ще оценява участниците - подробности може да прочетете в Регламента на Конкурса.

Официалната церемония по награждаване на победителите ще е в началото на ноември 2022. Точната дата ще бъде обявена в средата на септември.

Очакваме Вашите регистрации!

И желаем успех!

Мисия

Мисията на Фондация за активно развитие на уеб и Конкурса Сайт на годината е да предоставяме платформа за развитие и подкрепа на уеб - агенции, компании, професионалисти, хора амбиции в нашата сфера.
Заедно градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната. Вдигаме летвата, даваме добрите примери, показваме, че може хубави проекти и инициативи да се случват и тук, в България.
Знаем, че заедно можем повече.