Сайт на годината

Новини

/
/ Победителите говорят: Йоханнес Артинян и plovdiv2019.eu

Победителите говорят: Йоханнес Артинян и plovdiv2019.eu

18.06.2020

Победителите говорят: Йоханнес Артинян и plovdiv2019.eu

Йоханнес Артинян, Co-Founder/CEO в I-Creativ Studio за Първо място Сайт на годината 2019 - Институционален сайт - Европейска столица на културата, Пловдив 2019 https://plovdiv2019.eu/ 

Какво ви донесе наградата в Сайт на годината 2019? 
Определено донесе престиж на студиото. Но за мен най-главното бе оценката на професионалистите в бранша. 

Победители в Сайт на годината - това е голямо признание. Какво се крие зад успеха? 
Лесния, верен и кратък, отговор е много труд. Ако трябва обаче да изредя задължителните условия този труд да не е напразен това са : анализиране, фокус, планиране и донякъде предвиждане на развитието на проекта преди да се пристъпи към дизайн и кодиране. 


Защо бихте насърчил собственици и автори на уеб проекти да участват в Конкурса? 
Ще подмина чисто маркетинговите ползи, които са безспорни. Всеки автор, а такива са създателите на проекти, има нуждата да си свери часовника. Да види къде „седи“ спрямо колегите си от бранша. Не на последно това участие носи самочувствие без което всяка дейност е немислима.

Мисия

Мисията на Фондация за активно развитие на уеб и Конкурса Сайт на годината е да предоставяме платформа за развитие и подкрепа на уеб - агенции, компании, професионалисти, хора амбиции в нашата сфера.
Заедно градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната. Вдигаме летвата, даваме добрите примери, показваме, че може хубави проекти и инициативи да се случват и тук, в България.
Знаем, че заедно можем повече.