Новини

Победителите говорят: Христо Стоянов от lifehack.bg

22.06.2020

Победителите говорят: Христо Стоянов от lifehack.bg

lifehack.bg - онлайн медия за бизнес и психология е с първо място в гласуването на журито в категория Медиен сайт 2019. За победата говорим с Христо Стоянов.

Какво ви донесе наградата в Сайт на годината 2019?
Благодаря ви за поканата и за вниманието! За съжаление не успях да присъствам на награждаването, но въпреки това да отличат работата ни с тази награда е страхотно. Призът ни донесе на първо място признанието на хората, които са гласували за нас. Интересното в случая е, че ние никъде не сме апелирали да гласуват за нас. Записахме сайта за участие и си казахме, че ако хората харесват това, което правим ще ни оценят и без да се молим за гласове. И така и стана. Спечелихме в категория, която е доста сериозна. Тази награда ни донесе и популярност сред нова аудитория, а това определено е важно за нас като медиа.

Победители в Сайт на годината - това е голямо признание. Какво се крие зад успеха?
Всяко нещо си има цена. В Лайфхак Медиа Груп Ежедневно си плащаме “сметката" за усилията, които влагаме в поддържането не само на количество, но и най-вече на качеството, с което сме популярни. Като екип от само трима души вършим работа като за десет и това определено не е без да натрупаме голяма житейска сметка - с времето си, с вниманието си, с близките си. И все пак за мен си струва, обичам да правя това, което правя в lifehack.bg

Защо би насърчил собственици и автори на уеб проекти да участват в Конкурса?
Първо заради рекламата - днес трябва да използваме всички възможни канали, за да популяризираме дейността си. Участието в конкурса е един от добрите и достъпни. На второ място заради критиката! Участвайки в конкурса участниците ще получат препоръки, критики и мнение от експерти. 

За мен това беше най-голямата полза - рецензиите на журите и забележките им. Доста от тях приехме присърце и подобрихме нещата. Това е все едно няколко експерта да ти дадат безплатни консултации. Сделката е доста добра!