Сайт на годината

Новини

Младежкото жури споделя за интересното в това да се занимаваш с уеб

05.07.2021

Младежкото жури споделя за интересното в това да се занимаваш с уеб

Стилян Ринков (маркетинг), Пламена Кацарова (маркетинг), Велизар Делянов (програмиране) са трима от нашето Младежко жури, което ще помага в оценяването на основното жури в трите сегмента - дизайн, програмиране и маркетинг. Представяме ви какво споделят за тяхното развитие в уеб и като част от нашето жури.

Кое е най-интересното, любопитното, хубавото според мен в това да се занимавам с уеб?

Пламена: Дигиталното пространство дава неограничени възможности да предаваме мисли, идеи и концепции, както и да достигаме до хора, до които вероятно не бихме имали шанса да достигнем преди време. Цялата тази неограничесност е предпоставка за една по-смислена комуникация, която се случва с помощта на функционалностите, които технологиите предлагат и на креативността, която може да се развива без граници в уеб пространството.

Велизар: Уеб-ът успя да прекрои начина ни на живот, и то само за две десетелетия. Наглед прости действия сега, са били времеотнемащи и значително по-сложни преди, примери безброй. Аз се радвам, че съм една от многото микроскопични частици в глобалната промяна, улеснение на живот, прогрес! За мен, също толкова значимо е, че пряко с действията си, помагам на бизнеси, конкретни лица или кампании да постигнат своите цели.

Стилян: Най-интересното, любопитно и хубаво нещо на уеб работата е, че всяка идея и послание, които посея, достигат много хора и смея да твърдя, че в повечето пъти идеите на екипа ни са полезни. Освен това, понеже работата ми е вторична спрямо бизнес лидерите, с които си партнираме, всеки път мога да прилагам знанията и уменията си в коренно различни сфери.

Какво казвате на хората, които планират да участват в конкурса?

Пламена: Конкурсът е една страхотна възможност за изява и затвърждаване на връзките с българската уеб общност. Журито на Сайт на годината може да даде обратна връзка, а мнението и препоръките на доказали се професионалисти може да е това, от което участниците се нуждаят, за да се развият.

Велизар: На хората, които планират участие, споделям, че положителните неща, които ще получат, са отвъд класирането и наградите. Индивидуалното отношение и експертните мнения на нашето основно жури, дават нагледна конкретика, какво може да подобрят, за да може, уеб сайтът да изпълнява по-успешно целта си. Освен това, при отличие, се отдава медиен отзвук, популяризиращ участника с престижната награда.

Стилян: Споделям им радостта си от възможността, с която са се сдобили - не само да се запознаят или срещнат отново с голяма част от българската уеб общност, но и безценната обратна връзка, която ще получат, защото българският уеб може много повече.

Очаквайте кратките блиц-интервюта и с останалите членове на нашето младежко жури!

Регистрирайте своите проекти за участие в Сайт на годината 2021 още сега!