Новини

Младежкото жури споделя за интересното в това да се занимаваш с уеб - Венелина Петкова

03.08.2021

Младежкото жури споделя за интересното в това да се занимаваш с уеб - Венелина Петкова

Кое е най-интересното, любопитното, хубавото според мен в това да сезанимавам с уеб?

Интернет пространството представлява един мощен инструмент за развитие в ръцете на човечеството. Предоставя хиляди възможности за обучение и развитие, за забавление, за бърза комуникация, за споделяне на информация и услуги и т.н. За мен уеб пространството в своята цялост представлява един необятен свят на възможности. Като човек, започнал своето хоби и кариера с помощта на интернет, виждам значителното влияние, което оказва той, особено върху по-младите поколения. Това е една от причините да се интересувам от уеб дизайн.

Смятам, че освен полезно, интернет пространството трябва да бъде и забавно, и приятно за потребителя. За мен процесът на създаване на един уебсайт е най-интересната част, тъй като се минава през стотици варианти, хиляди гледни точки и най-различни креативни решения, за да се стигне до финалния резултат – сбор от най-доброто. Това ми дава възможността да разглеждам различни гледни точки, да обменям полезен опит с хора от моята и други сфери на работа, да се развивам заедно с интернет пространството. Дизайнът, в своята същност, е много динамична професионална сфера, а уеб дизайнът – още повече; той мотивира едно непрестанно желание за надграждане и несекващ интерес към тази динамична среда, която не спира да се променя с всеки изминал ден.

Какво казвате на хората, които планират да участват в конкурса?

Конкурсът „Сайт на годината“ е една прекрасна възможност, не само за представяне на Вашата работа, но и за надграждане в професионалното Ви развитие. Той предоставя голямо поле за изява, шанс за получаване на приз „Сайт на годината 2021“, както и обратна връзка от едни от най-добрите специалисти в България. В една изключително конкурентна среда, важното е винаги да се върви нагоре и да се търсят нови начини за усъвършенстване. Конструктивната критика е тайната съставка в рецептата за успеха и участието в конкурса предоставя точно това – Успех!

Регистрирайте се за участие в конкурса. Очакваме Ви!