Новини

Младежкото жури споделя кое за тях е най-интересното в това да се занимаваш с уеб

02.09.2021

Младежкото жури споделя кое за тях е най-интересното в това да се занимаваш с уеб

Моника Радева (дизайн), Страхил Димитров (програмиране) и Мила Байлова (маркетниг) са трима от нашето Младежко жури, което ще помага в оценяването на основното жури в трите сегмента - дизайн, програмиране и маркетинг. Представяме Ви какво споделят за тяхното развитие в уеб и като част от нашето жури.

Кое е най-интересното, любопитното, хубавото според мен в това да се занимавам с уеб?

Моника: През 2021 година интернет предоставя неограничени възможности. С неподозирани темпове, интернет пространството се превръща в изключително мощно средство за общуване и развитие на бизнес. Все повече компании искат да засилят онлайн присъствието си , а това не е възможно без направата на удобен, функционален и креативен сайт. За мен Уеб дизайнът е изключително интересна и творческа сфера, която непрестанно се стреми към усъвършенстване.

Страхил: Всеки ден се радвам да бъда част от една общност от хора, които творят със страст и визия в уеб пространството. Вярвам, че да създаваш уеб съдържание от всякакво естество отваря врати, за които човек не подозира. Участвал съм в изработката на много сайтове и най-итнересното винаги е накрая - взаимодействието на потребителя с крайния продукт и резултатите след анализа на ключовите показатели.

Мила: Най-хубавото на това да се занимавам с уеб е, че имам възможност да създавам софтуер и съдържание, които да помагат на хората и да решават проблемите им.

Какво казвате на хората, които планират да участват в конкурса?

Моника: Споделям им, че конкурсът е невероятна възможност – не само зареди класирането и наградите, но и подробното професионално мнение на уеб обществото, което смятам че е дори по-ценно.

Страхил: Хората, които планират да участват в конкурса, бих поздравил и посъветвал да бъдат обнадеждени, но още по-важно да се вслушат в обратната връзка на журито и да извлекат максимална полза от нея.

Мила: На хората, които планират да участват в конкурса - Успех! Нека участниците да дадат всичко от себе си и да бъде конкурса полезен и забавен за всички.

Регистрирайте се за участие в конкурса още днес!