Новини

Категория Медиен сайт – Защо да участвате?

20.09.2021

Категория Медиен сайт – Защо да участвате?

Тазгодишното издание на конкурса Сайт на годината отново обхваща множество категории, като една от тях е тази за медийни сайтове. Това са сайтовете на онлайн медии, които имат ясно изразен медиен характер, публикуваното съдържание е авторско, като има и ясно означена собственост на медиата. Участието в тази категория може да Ви донесе множество позитиви, като ние ще Ви представим някои от тях.

За всички специалисти, работещи в уеб пространството, е от съществено значение да набират популярност и да ангажират разрастваща се аудитория. Това важи особено, ако се занимавате със сайт, който функционира в медийната сфера. За Вас привличането на по-голяма аудитория е главна цел, за да имате възможност да популяризирате съдържанието си. Чрез участие в конкурса можете да постигнете тази цел, тъй като едната категория гласуващи са именно обикновените хора. Но това не са единствените, които ще заинтересовате. Чрез участието Ви в конкурса ще се запознаете с други професионалисти от Вашата среда, с които ще можете да обмените опит и дори да си създадете бъдещи възможности за сътрудничество.

Чрез участието Ви в конкурса можете да споделите повече за себе си, да успеете да се позиционирате по-успешно в медийната среда. Ще можете да споделите повече за себе си, да дадете ценни съвети и да споделите опит. Това винаги е от голямо значение за аудиторията Ви, тъй като тя има нужда да познава създателите на съдържанието, което чете и така ще можете да създадете по-устойчиви отношения със своята аудитория. Ще засилите своя авторитет в сферата Ви на развитие, защото споделяйки повече за Вас и ценностите Ви, то хората ще уважат тази прозрачност в действията и ще могат да Ви се доверят. Поради тази причина обезателно си заслужава да участвате.

От участието Ви в конкурса ще почерпите и много градивна критика, която е предоставена под формата на обратна връзка от журито. Както вече знаете, то един сайт се оценява в три категории – маркетинг, дизайн и програмиране, като във всяко едно от тези направления ще получите ценни съвети за подобрение на работата Ви. Тези насоки за развитие се предоставят от голям екип професионалисти, като всеки един от тях е изявен специалист в своята сфера, което ще Ви гарантира професионална и полезна оценка с истински приложими съвети. Това е един позитив, който ще Ви бъде истински нужен, ако искате да развиете проекта си по-успешно.

Нека Ви запознаем и с победителите от миналогодишното издание на конкурса. Най-добрите медийни сайтове, според публиката на конкурса Сайт на годината 2020, са:

  1. Мамапедия
  2. Ох, на мама!
  3. MMA.BG

Журито, от своя страна, определи като победители:

  1. Ох, на мама!
  2. Мамапедия
  3. Фото Форум

Регистрирайте се за участие още днес! Крайният срок за регистрация е 30-ти септември.