Новини

Категория Личен сайт - Как да популяризираме своята дейност?

14.09.2021

Категория Личен сайт - Как да популяризираме своята дейност?

За поредна година се провежда конкурсът “Сайт на годината”, чиято цел е подпомагането на създателите на сайтове и уеб проекти. Конкурсът обхваща сайтове в различни направления, като една от категориите се фокусира върху създателите на лични сайтове – такива, посветени на една личност, в т.ч. експерт, лекар, политик, музикант, артист и други.

Едно от предимствата при участие в тази категория на конкурса е популяризирането на Вашата дейност. Независимо сферата Ви на развитие, то с участието ще си гарантирате разрастване на аудиторията и контактите Ви. По този начин Ви се предоставя възможност да се утвърдите в сферата си на развитие, което е от ключово значение за бъдещото Ви развитие като експерти. Участието ще Ви даде възможност да завържете множество познанства с други създатели на сайтове, от които не само ще научите много, но и бихте могли да работите заедно в бъдеще. Също така ще можете да популяризирате дейността си сред гласуващите и така да увеличите аудиторията си, което винаги е голям плюс. Затова участието в конкурса обезателно си заслужава.

Макар и да сме го споменавали вече, то е необходимо отново да отбележим, че едно от предимствата на този конкурс е получаването на обратна връзка по повод предимствата и недостатъците на Вашия сайт. Ще получите ценни насоки какво можете да подобрите, за да постигнете по-успешни резултати, какво да запазите и какви са перспективите за бъдещето Ви развитие. Тези съвети и насоки ще Ви бъдат предоставени от специалисти, които имат дългогодишен опит в своите сфери на развитие, така че професионализмът и качеството на оценката са Ви гарантирани.

Чрез участието Ви в тази категория на конкурса можете да покажете себе си – да разкажете за своя път на развитие, за целите Ви, постиженията и наградите Ви. Споделяйки Вашата история и приноси, Вие можете да вдъхновите множество хора да преодолеят дадени трудности и те самите да последват Вашия пример и да се борят упорито в постигането на целите си. Важно е да се мотивираме едни други, да споделяме своя опит и грешки, за да помогнем на хората, тръгнали по нашия път, да се справят по-лесно с тях. Чрез участие в конкурса можете да направите това – да станете мотиватори, да се превърнете в образ на лидер, от който другите да се вдъхновяват, да черпят сили и вдъхновение.

Ако дълго време сте се колебали дали да излезете на международната сцена, то това е знак да го направите. Можете да участвате и с различни езикови версии на Вашия сайт, като получавайки обратна връзка, ще се знаете върху какво трябва да поработите. Така ще можете да подобрите представянето си и уверено да стъпите на международната сцена. Това би било особено полезно за тези от Вас, които се занимават в сферата на изкуствата – творци, музиканти, танцьори и др. Ще можете да споделите за себе си и дейността си, да покажете своя труд и да си отворите множество нови възможности за развитие.

А и както всеки друг конкурс, така и този може да възприемете като едно предизвикателство към самите себе си. Ще можете да направите сравнение как се представяте Вие на база други хора с подобни сайтове, ще почерпите много градивна критика, но и вдъхновение. Участието в конкурса е вид предизвикателство към Вас да не спирате да се развивате, да търсите нови начини за подобрение и да се вдъхновите да разгледате Вашия сайт с един по-критичен поглед. Затова Ви окуражаваме да опитате – не се бавете повече и се запишете за участие – няма да съжалявате!

Тази категория на конкурса е подходяща за:

  • Музиканти
  • Артисти
  • Лекари
  • Адвокати
  • Политици
  • Експерти във всяка различна сфера

Нека Ви запознаем с победителите от миналогодишното издание на конкурса. Първо място в гласуване на публиката заема Емилия Йорданова с EuroCount. След това като едни от най-добрите лични сайтове се нареждат фирмения блог SerpAsk и сайтът на адвокат Димитър Карабелов. Победителите в същата категория, според оценката на журито, са сайтовете на Dyrdek Machine, @yordanoff и Mikhail Timoshenko.

Регистрирайте се за участие още днес! Крайният срок за регистрация е 30-ти септември.