Новини

Категория Институционални - Как да популяризираме своята институция?

07.09.2021

Категория Институционални - Как да популяризираме своята институция?

За поредна година се провежда конкурсът “Сайт на годината”, който цели да подпомогне създателите на сайтове и уеб проекти, като им даде ценна обратна връзка и насоки за бъдещо развитие. Конкурсът обхваща сайтове в различни направления, като една от категориите се фокусира върху институционалната сфера, а именно сайтове на държавни и общински, образователни и други институции.

Чрез участие в тази категория имате възможността да популяризирате Вашата институция, да запознаете голяма аудитория от хора с Вашата мисия и да ги ангажирате по някакъв начин. Всяко споменаване в публичното пространство е важно, затова и участието в конкурса Сайт на годината Ви дава уникалната възможност да запознаете не само обикновените хора, но и професионалната общност с Вашата институция, да подпомогнете нейното популяризиране и развитие.

Привличането на повече аудитория не е единствения позитив от участието Ви в конкурса. Всяка година журито се ангажира в предоставяне на обратна връзка по повод Вашия сайт, старае се да Ви запознае със слабите му страни и Ви дава ценни насоки по повод премахването им и подобряването на цялостното представяне. За един сайт на НПО това е много важно, тъй като ще можете да представите мисията си много по-завършено и изпипано не само във визуални детайли, но и съдържателно. Съветите, които ще получите са от специалисти с дългогодишен опит в сферата си, като това ги прави наистина ценни и полезни. Трудно е сами да забележим недостатъците, затова е хубаво да се доверяваме на чужда професионална гледна точка и свеж поглед.

Нека Ви запознаем и с победителите от миналата година. Първото място в гласуване на публиката заема сайта на Община Генерал Тошево. След това като едни от нaй-дoбpитe инcтитyциoнaлни caйтoвe, cпopeд пyблиĸaтa, cе нареждат тези нa ФK Бoтeв Дeбeлeц и инфopмaциoнният caйт нa Бългapcĸa acoциaция нa зъбoтexницитe. Победители в същата категория, според гласовете на журито, са Община Генерал Тошево, Fine Acts и Софийската опера и балет.

Регистрирайте се за участие в конкурса до 30-ти септември!