Новини

Победителите говорят: Веселин Георгиев от phyreapp.com

21.07.2020

Победителите говорят: Веселин Георгиев от phyreapp.com

phyreapp.com - "сигурният начин да управляваш парите си" е с първо място в гласуването на журито в Продуктов сайт през 2019. За победата говорим с Вес Георгиев.
 

Какво ви донесе наградата в Сайт на годината 2019?

Наградата от Сайт на годината, която получихме през 2019, ни донесе много ползи. Най-важната от тях за мен е моралният boost, който получи целия ни екип. Само ние знаем какви усилия сме положили, за да изградим този продукт от нулата и се радваме, че това беше оценено с тази висока награда. 

От друга страна наградата ни донесе допълнителна популярност и публично признание. Все пак phyre и FinTech индустрията като цяло, са все още нова тема за българския пазар и определено тази слава не ни беше излишна ????

Лично на мен наградата ми донесе едно голямо и истинско вълнение. Не я очаквах и беше чест и гордост да я получа. 

 

Победители в Сайт на годината - това е голямо признание. Какво се крие зад успеха?

Важните фактори зад успеха на phyre не са един и два. За мен на първо място е всеотдайната работа на целия екип. В сърцевината на нашата фирмена култура е да полагаме максимални усилия в работата си и всеки ден да ставаме по-добри от вчера. Никога не правим компромиси с качеството – без значение дали става въпрос за качеството на кода в приложенията ни, дизайна на сайта ни или отношението към клиентите ни. Стремим се да бъдем сред най-добрите и се сравняваме с единствено с тях. 

Важно е да отбележа, че ние сме представители на една все още много млада индустрия – FinTech. Не е тайна, че бяхме сред първите компании на българския пазар, които предложиха напълно функционален дигитален портфейл както за Android, така и за iOS устройства. Нямаше учебници, които да прочетем, за да разберем как трябва да се направят нещата. Научихме се да експериментираме, да анализираме резултатите от експериментите и да прилагаме успешните такива в работата и в продукта си. Това ни помогна много и продължаваме да го правим. 

Не на последно място – вярвам, че тайната към успеха на phyre  се крие и в най-верните ни потребители. Създадохме общност, която е много активна и много ни помогна в изграждането на продукта, изпращайки ни съвети, списъци с нови желани функционалности и искрена обратна връзка. Вярвам, че това много ни помогна да стигнем до тук.


Защо бихте насърчил собственици и автори на уеб проекти да участват в Конкурса?

Сайт на годината е най-старият и престижен конкурс за уеб, а вече и за мобилни технологични проекти, който се провежда у нас. Вярвам, че всяка една компания би имала полза от участието в него, тъй като, ако искаш да успееш, трябва периодично да търсиш и да получаваш външна оценка, за това, което правиш. 

Това е и една прекрасна възможност за нови контакти, а защо не и добри нови партньорства. Сайт на годината е изключително важен и за развитието на екосистемата у нас – нещо, от което всички имаме нужда.

Желая успех на конкурса!