Сайт на годината

Новини

/
/ Интервю с Николай Кръстев - жури в BGWeb 2021

Интервю с Николай Кръстев - жури в BGWeb 2021

17.05.2021

Интервю с Николай Кръстев - жури в BGWeb 2021

Моля, представете се накратко, в светлината на експерт в журито в Сайт на годината 2021.

Казвам се Николай Кръстев и съм SEO оптимизатор, маркетьор, рекламист, сертифициран Google Ads, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист. Завършил съм обучения и специализации на компаниите лидери в дигиталния маркетинг и реклама като Google, Facebook, Twitter, YouTube, Microsoft, HubSpot, SEMrush, Eventbrite и десетки други.

С колеги развиваме NT Websites - компания, която се е специализирала в изработката, поддръжката и оптимизацията на WordPress уебсайтове и онлайн магазини. Работили сме по десетки проекти на фирми или организации в България, Румъния, Англия, Италия, Германия, Франция, Америка и Канада. Изнасял съм лекции на конференции, семинари и съм организирал редица обучения за малкия и среден бизнес. Част съм от екипа доброволци, които спомагат за развитието на WordPress по света. Имам и щастието да организирам месечните срещи на WordPress Sofia Meetup, както и WordPress Networking Walk.

Как учите и къде следите за нови тенденции, които да прилагате в работата си?

Онлайн следя лидерите в бранша, както и специализираните медии, които ежедневно пишат по темата. Също така с удоволствие поддържам лични отношения с много колеги у нас и по света, с които постоянно обменяме знания и опит. Взимам дейно участие в конференции и семинари не само като лектор, но и като посетител. Интересувам се и от психология и следя тенденциите в развитието на потребителските навици, което ми помага да виждам с една идея по-напред в развитието на нашата ниша.

Какви са очакванията Ви за участниците в Конкурса тази година?

Всяка година виждам проекти, които ми действат много вдъхновяващо. Страхотно е да видиш колеги, които не само вършат добре своята работа, но са и новатори - креативни и гледащи към бъдещето хора, които развиват не само себе си, но и цялата ниша.

Пандемията предизвика бум в търсенето на уеб продукти и съответно очаквам да има повече участници, които да мерят сили в една интересна надпревара.

Пожеланието Ви към всички участници в Сайт на годината 2021.

Желая здраве и успех на всички участници, много и доволни клиенти и само интересни и вдъхновяващи проекти, по които да работят! И да ни ги покажат след това в конкурса, за да вдъхновят и нас :)

Социални мрежи:
LinkedIn | Facebook | Twitter

Ранната регистрация започна. Очакваме Ви!

Мисия

Мисията на Фондация за активно развитие на уеб и Конкурса Сайт на годината е да предоставяме платформа за развитие и подкрепа на уеб - агенции, компании, професионалисти, хора амбиции в нашата сфера.
Заедно градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната. Вдигаме летвата, даваме добрите примери, показваме, че може хубави проекти и инициативи да се случват и тук, в България.
Знаем, че заедно можем повече.