Новини

Победителите говорят: Елена Бисерова и Ралица Енева от HelpKarma

11.06.2020

Победителите говорят: Елена Бисерова и Ралица Енева от HelpKarma

Елена Бисерова и Ралица Енева от HelpKarma, победител в гласуването на журито в Сайт на годината 2019 Категория Сайт на каузи споделят за успеха и какво стои зад него.

Какво ви донесе наградата в Сайт на годината 2019?
Честно казано, наградата за сайт на кауза 2019-та година ни изненада приятно. И не защото не работим денонощно, за да надградим всичко постигнато дотук, а защото HelpKarma за нас е призвание и кауза, не просто дейност или някакъв бизнес. Признанието е важно, както е важно и за добрите дела да се разказва  и наградата е поредното доказателство, че сме на правилния път!

Победители в Сайт на годината - това е голямо признание. Какво се крие зад успеха?
HelpKarma е изцяло български сайт, плод на безкористен професионализъм и непреклонна надежда на вдъхновен и сплотен малък екип, който донесе промяната в дарителството. Нашата най-голяма мисия е да няма “скрито покрито” и именно доверието е това, което прави общността ни единствена на света.

Защо бихте насърчил собственици и автори на уеб проекти да участват в Конкурса?
Именно поради същата причина. “Сайт на кауза” за 2019 ни донесе признание, несравнимо преживяване и възможност да се срещнем с останалите атрактивни участници, което си е истинско богатство.

Адмирации към вас за организацията и професионализма!