Сайт на годината

Новини

/
/ Екипът на Сайт на годината 2020

Екипът на Сайт на годината 2020

30.06.2020

Екипът на Сайт на годината 2020

Нека представим нашия малък, но работлив и отдаден на каузата на Конкурса екип!

Светлето отговаря за почти всичко - комуникация с жури и участници, партньори и медиа партньори, събитието, залата, настроението и водещите. Със сигурност заслужава големи аплодисменти!

Хели отговаря за комуникационната част - медии, социални мрежи, интервюта с жури и победители - истински факир е. Аплодисменти!

Вера отговаря за сайта и сложната система за гласуване на журито, която всяка година търпи изменения, за да е по-прозрачна и справедлива. Всичко е точно, защото Вера е истински професионалист. Аплодисменти!

Петя, Бистра и Албена се занимават с визуалната страна на сайта, визии за онлайн и за принт. Аплодисменти!

Логото ни и статуетките - така мечтани от всички участници са на прекрасния дизайнер Емил Марков. Благодарим!

Координатор на целия процес и Конкурса като цяло, както и другите съпътстващи дейности около Фондация за Активно развитие на уеб е Жюстин Томс.

Благодарим за подкрепата и на всички от журито, всички наши приятели и партньори!
Заедно работим за по-добра бизнес среда в уеб и по-качествени сайтове и уеб решения за всички!

Мисия

Мисията на Фондация за активно развитие на уеб и Конкурса Сайт на годината е да предоставяме платформа за развитие и подкрепа на уеб - агенции, компании, професионалисти, хора амбиции в нашата сфера.
Заедно градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната. Вдигаме летвата, даваме добрите примери, показваме, че може хубави проекти и инициативи да се случват и тук, в България.
Знаем, че заедно можем повече.