Сайт на годината

Новини

/
/ Добрият дизайн и добрата технология- журито споделя

Добрият дизайн и добрата технология- журито споделя

03.09.2019

Добрият дизайн и добрата технология- журито споделя

 

Журито от тазгодишното издание на „Сайт на годината“ споделя защо един сайт следва и да е и с добър дизайн, и технически добре изпълнен и същевременно да отговаря на маркетинговите цели, които са му поставени. 


За да бъде полезен както за хората, така и за бизнеса  Когато се инвестира в качествен и добре работещ сайт във всички направления с мисъл как да помага на потребителите = win-win. 

Петър Владимиров

 

Всички обичаме да ходим в “пипнат” хотел или ресторант, защото когато е помислено и за най-малкия детайл без това да се натрапва по някакъв начин човек успява да се отпусне, да отвори сетивата си и по-пълноценно да се наслади на основното, за което е отишъл.

Същото е и със сайтовете.

Венера Александрова

 

Защото годината е 2019 - сайтовете вече не се правят в часовете по Информационни технологии и от четвъртокласници.

Димитър Цонев


Защото добрият уебсайт е от решаващо значение за бизнеса. Има сериозно влияние върху това как Ви възприемат хората (настоящи и бъдещи клиенти, настоящи и бъдещи конкуренти). Един добре проектиран и изглеждащ уебсайт ще добави допълнително доверие към бизнеса ви и може да засили вашата марка, а и да се окаже това което ще ви изведе едни гърди пред конкурентите. Важно е да не подценявате задачата, за това какъв да бъде вашия дигитален отпечатък, който искате да оставите.

Димитър Димитров 

Споделете с нас Вашата концепция за дизайн и технология като регистрирате сайта си за участие в „Сайт на годината 2019“. Очакваме Ви! 

Мисия

Мисията на Фондация за активно развитие на уеб и Конкурса Сайт на годината е да предоставяме платформа за развитие и подкрепа на уеб - агенции, компании, професионалисти, хора амбиции в нашата сфера.
Заедно градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната. Вдигаме летвата, даваме добрите примери, показваме, че може хубави проекти и инициативи да се случват и тук, в България.
Знаем, че заедно можем повече.