Сайт на годината

Новини

/
/ Започна гласуването на жури и публика в Сайт на годината 2021

Започна гласуването на жури и публика в Сайт на годината 2021

07.10.2021

Започна гласуването на жури и публика в Сайт на годината 2021

От днес, 7 октомври 10 ч сутринта започна гласуването на журито и на публиката в 4-тото издание на конкурса Сайт на годината.

В надпреварата се включиха общо 125 проекта, разпределени в 11 категории.

Най-голям интерес по традиция има в категориите Електронен магазин - с 21 участника, Сайт на Startup или малка фирма - 19 участника, Корпоративен сайт - 18 конкуриращи се сайта.

От днес феновете, екипи, приятели, общности около тези проекти могат да гласуват за своите фаворити във всяка категория. Гласуването ще продължи до 18 ч. на 1-ви ноември. Можете да подкрепите фаворитите си тук.

Успоредно гласува и журито, което включва 50 топ експерта в областите дизайн, програмиране и технически решения, маркетинг. През изминалите месеци журито на няколко свои заседания уточни критериите за оценка, които са детайлно описани и публикувани на сайта на конкурса.

Кои ще са победителите ще разберем на 4-ти ноември на Официалната церемония по награждаване на победителите.

Следете сайта на Конкурса за новини и подробности.

Мисия

Мисията на Фондация за активно развитие на уеб и Конкурса Сайт на годината е да предоставяме платформа за развитие и подкрепа на уеб - агенции, компании, професионалисти, хора амбиции в нашата сфера.
Заедно градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната. Вдигаме летвата, даваме добрите примери, показваме, че може хубави проекти и инициативи да се случват и тук, в България.
Знаем, че заедно можем повече.