Сайт на годината

Новини

/
/ "Супер продуктивност" подкрепя участието на neftelimov.com в Сайт на годината

"Супер продуктивност" подкрепя участието на neftelimov.com в Сайт на годината

12.09.2018

"Супер продуктивност" подкрепя участието на neftelimov.com в Сайт на годината

"Супер продуктивност" е услуга, която помага на предприемачи, собственици на бизнес и хора с идеи да организират ежедневието и работата си така, че да работят максимално ефективно и да постигат целите си с минимален разход на време и средства. Нашата мисия е да помагаме на хората със стойностни идеи и проекти да работят балансирано, спокойно и с удовлетворение.

Тъй като вярваме, че добрите примери трябва да се споделят, подкрепяме млади предприемачи, активисти и блогъри, които допринасят за развитието на обществото и са пример за супер продуктивни хора. Такъв човек е и Петър Нефтелимов, автор на блога neftelimov.com. Затова, когато научихме за участието му в Сайт на годината, за нас беше чест и удоволствие да подкрепим неговото участие.

Мисия

Мисията на Фондация за активно развитие на уеб и Конкурса Сайт на годината е да предоставяме платформа за развитие и подкрепа на уеб - агенции, компании, професионалисти, хора амбиции в нашата сфера.
Заедно градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната. Вдигаме летвата, даваме добрите примери, показваме, че може хубави проекти и инициативи да се случват и тук, в България.
Знаем, че заедно можем повече.