Сайт на годината

Новини

/
/ Честито на победителите в Сайт на годината 2022

Честито на победителите в Сайт на годината 2022

10.11.2022

Честито на победителите в Сайт на годината 2022

Скъпи участници в 5-тото издание на конкурса Сайт на годината,

Честито на всички - браво за куража да участвате, да покажете новите си проекти, да споделите със света успеха си, да получите гласове от публиката и от нашето голямо професионално жури!

Оценките вече са достъпни за всеки участник - в своите профили може да откриете и детайлната обратна връзка, коментари и препоръки от журито, което отдели много часове, за да оцени работата ви и да ви помогне да станат Вашите уеб проекти още по-добри!

Снимки и видео от емоционалната и наситена с усмивки и приятелство среща на над 250 души на официалната церемония по връчването на наградите снощи - тук в сайта и социалните ни канали :)

Очакваме Ви сред участниците и догодина с още по-яки и смислени проекти!

Екипът на Сайт на годината 2022
 

Мисия

Мисията на Фондация за активно развитие на уеб и Конкурса Сайт на годината е да предоставяме платформа за развитие и подкрепа на уеб - агенции, компании, професионалисти, хора амбиции в нашата сфера.
Заедно градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната. Вдигаме летвата, даваме добрите примери, показваме, че може хубави проекти и инициативи да се случват и тук, в България.
Знаем, че заедно можем повече.