Сайт на годината

Новини

/
/ Обратната връзка е сред най-ключовите ползи, които ни донесе участието в Конкурса - интервю с Вяра Иванова

Обратната връзка е сред най-ключовите ползи, които ни донесе участието в Конкурса - интервю с Вяра Иванова

12.01.2021

Обратната връзка е сред най-ключовите ползи, които ни донесе участието в Конкурса - интервю с Вяра Иванова

Поговорихме с Вяра Иванова - главен редактор на Ohnamama.bg - победител в Сайт на годината 2020 в категория Медиен сайт. С какво е било полезно участието на екипа им в Конкурса - вижте тук.

Разкажете малко за екипа и за проекта?

Сайтът е създаден по идея на Елена Колева, продуктов мениджър на проекта за периода от създаването му до октомври 2020. За неговата реализация работи в продължение на няколко месеца екип от десетки специалисти в няколко направления – DEV екип, дизайнери, QA, системни администратори, SEO, главен редактор, редактори и автори на съдържание, маркетинг екип. Сайтът беше създаден, за да удовлетвори нуждата на всички настоящи и бъдещи родители от медицински проверена, достоверна и лесно достъпна информация относно отглеждането на техните деца. 

Как решихте да участвате в Конкурса?

Решихме, че това е чудесна възможност да „си сверим часовника“ и да получим не само оценка за нашия усърден труд, но и градивна критика за всичко, което бихме могли да подобрим.

Очаквахте ли да спечелите? И какво ви донесе наградата?

Надявахме се да спечелим, защото знаехме много добре колко време, усилия и идеи е вложил целият екип за създаването на проекта. Наградата ни донесе голямо професионално удовлетворение и радост, но и чувство за още по-голяма отговорност към аудиторията.

Получихте обратна връзка от журито, моля споделете за нея?

 Обратната връзка е сред най-ключовите ползи, които ни донесе участието в Конкурса. Изключително полезно е да чуеш мнение „отвън“, да видиш какво още можеш да подобриш, а и какво си направил както трябва. :)

Пожеланието ви към всички, които се колебаят да участват догодина?

Когато си вложил не само идеите и труда си в един проект, но и сърцето си, то усилията ти ще бъдат възнаградени. Нека всички, които смятат, че това се отнася за техния проект, да вземат смело участие!

Мисия

Мисията на Фондация за активно развитие на уеб и Конкурса Сайт на годината е да предоставяме платформа за развитие и подкрепа на уеб - агенции, компании, професионалисти, хора амбиции в нашата сфера.
Заедно градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната. Вдигаме летвата, даваме добрите примери, показваме, че може хубави проекти и инициативи да се случват и тук, в България.
Знаем, че заедно можем повече.