Новини

Обратната връзка е сред най-ключовите ползи, които ни донесе участието в Конкурса - интервю с Вяра Иванова

12.01.2021

Обратната връзка е сред най-ключовите ползи, които ни донесе участието в Конкурса - интервю с Вяра Иванова

Поговорихме с Вяра Иванова - главен редактор на Ohnamama.bg - победител в Сайт на годината 2020 в категория Медиен сайт. С какво е било полезно участието на екипа им в Конкурса - вижте тук.

Разкажете малко за екипа и за проекта?

Сайтът е създаден по идея на Елена Колева, продуктов мениджър на проекта за периода от създаването му до октомври 2020. За неговата реализация работи в продължение на няколко месеца екип от десетки специалисти в няколко направления – DEV екип, дизайнери, QA, системни администратори, SEO, главен редактор, редактори и автори на съдържание, маркетинг екип. Сайтът беше създаден, за да удовлетвори нуждата на всички настоящи и бъдещи родители от медицински проверена, достоверна и лесно достъпна информация относно отглеждането на техните деца. 

Как решихте да участвате в Конкурса?

Решихме, че това е чудесна възможност да „си сверим часовника“ и да получим не само оценка за нашия усърден труд, но и градивна критика за всичко, което бихме могли да подобрим.

Очаквахте ли да спечелите? И какво ви донесе наградата?

Надявахме се да спечелим, защото знаехме много добре колко време, усилия и идеи е вложил целият екип за създаването на проекта. Наградата ни донесе голямо професионално удовлетворение и радост, но и чувство за още по-голяма отговорност към аудиторията.

Получихте обратна връзка от журито, моля споделете за нея?

 Обратната връзка е сред най-ключовите ползи, които ни донесе участието в Конкурса. Изключително полезно е да чуеш мнение „отвън“, да видиш какво още можеш да подобриш, а и какво си направил както трябва. :)

Пожеланието ви към всички, които се колебаят да участват догодина?

Когато си вложил не само идеите и труда си в един проект, но и сърцето си, то усилията ти ще бъдат възнаградени. Нека всички, които смятат, че това се отнася за техния проект, да вземат смело участие!