Сайт на годината

Новини

/
/ Интервю с Петър Владимиров - жури в BGWeb 2018

Интервю с Петър Владимиров - жури в BGWeb 2018

27.07.2018

Интервю с Петър Владимиров - жури в BGWeb 2018

Как избра да развиваш кариера в дигиталния маркетинг?

От малък съм запален по интернет, технологии и реклама и дигиталният маркетинг бе като естествено продължение. Ти също ме инспирира с курса ти преди повече от 10 год.

Какво се промени основно в годините, в които ти вече активно се занимаваш с това у нас?

Инвестициите се увеличават и като цяло пазарът се развива в позитивна насока според мен с оглед малкия пазар и голямата конкуренция сред рекламодателите.

Кое е най-важното, за да стане човек добър експерт в дигиталния маркетинг, сподели опита си за по-младите в бранша?

Да бъде проактивен, да се учи, експериментра и усъвършенства уменията си. Емпатията и позитивната нагласа. Фокус, постоянство и работа. Голяма част от нашата професия може да се научи с ресурсите в интернет.

За кое ще си най-взискателен докато оценяваш проектите в Конкурса?

Ефективността на бизнеса при наличия на данни и потребителското преживяване.

Пожеланието ти за създателите на сайтове у нас?

Вярвам, че в България има проекти на топ ниво. Продължавайте да създавате успешни сайтове, които работят за потребителите и бизнеса на клиентите.

Мисия

Мисията на Фондация за активно развитие на уеб и Конкурса Сайт на годината е да предоставяме платформа за развитие и подкрепа на уеб - агенции, компании, професионалисти, хора амбиции в нашата сфера.
Заедно градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната. Вдигаме летвата, даваме добрите примери, показваме, че може хубави проекти и инициативи да се случват и тук, в България.
Знаем, че заедно можем повече.