Новини

Специалната награда - номинации в Сайт на годината 2020

03.11.2020

Специалната награда - номинации в Сайт на годината 2020

Всяка година, освен наградите в основните категории за сайтове, които са се регистрирали за участие в Конкурса, Специалното жури, което включва експерти с многогодишен опит в уеб, основно в областта на създаване и управление на проекти, номинира и избира и носителя на Специална награда.

Нека представим журито зад Специалната награда в Сайт на годината 2020:

Александър Бойчев  - Инвестор Медиа Груп

Aлександър Бойчев има повече от 18 години опит в медиите.

Венера Александрова - Хавлок ООД

Вече почти 20 години се занимава с това как технологиите да направят живота на хората и бизнеса на фирмите по-лесен и по-успешен.

Владимир Петков - A Data Pro / Говори Интернет

Участвал в проекти като Дневник.bg, Капитал, Кариери, инициативата „Софтуер с отворен код за българските неправителствени организации“, „GNOME на български!“, NGO-in-a-BOX и bpm* ‐ зона за хиперкултура.

Жюстин Томс - ЕйБиСи Дизайн енд Комюникейшън

Сред пионерите в българския уеб. Автор е на над 10 книги по темата. Дългогодишен преподавател в НБУ по дигитални комуникации и онлайн присъствие.

Любомир Русанов - СуперХостинг.БГ

Основател и управител на най-голямата хостинг компания в България – СуперХостинг.БГ. Има дългогодишен опит в IT сферата, като е заемал различни ръководни и изпълнителни длъжности в български и международни софтуерни компании.

Методи Дреновски - СуперХостинг.БГ

Основател и управител на СуперХостинг.БГ. Професионалната му кариера в сферата на информационните технологии започва преди повече от 18 години.

Росана Лаво Директ - Медия ЕООД

Професионалист с дългогодишен опит в сферата на онлайн рекламата. Започва кариерата си в Дир.бг и вече 16 години се занимава с медия закупуване, планиране и консултиране.

Светлозар Петров - JobTiger

Управител на компанията за комплексни HR услуги JobTiger и един от създателите на www.jobtiger.bg, с над 20 годишен опит.

Христо Христов - HR Capital

CEO HR Capital, а преди това от 2013 г. e изпълнителен директор на дигиталната компания Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп. През 2005 година той основава дигиталната новинарска компания Дарик Уеб, която през 2013 година придобива Нетинфо.

Това звездно жури заседава през октомври и номинира 12 проекта и личности, които през годините, но и през изминалата година имат силно развитие и влияние в онлайн средата у нас.

През 2018-та носител на наградата за Цялостен принос получи Александър Варов.

През 2019-та наградата за Цялостен принос бе връчена на Пламен Русев.

Кой проект намери силна подкрепа на журито и ще бъде удостоен с приза през 2020 ще стане ясно на онлайн церемонията за Награждаване победителите в Сайт на годината на 12 ноември от 18 ч във Фейсбук страницата на Конкурса! Поканени сте да се присъедините!